sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 28 juli 2014

Före/efter

Av sanna engström - 28 juli 2014 22:53

Är hon inte lite väl ego som ständigt lägger upp före / efter-foton? Vem tror hon att hon är ? Som om hon e utbildad eller något ? HA !!! Som om hennes väg är den enda vägen ? Suck .


Ja, detta är inget jag känner men sånt folk har sagt / tyckt .
Synd att det är så det har tolkats när jag endast velat inspirera på det enda sätt jag kunnat - mitt <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mikaela

6 augusti 2014 16:34

Först och främst - WOW! Grattis, du är GRYMT BRA! Du borde vara så himla stolt över dig själv och lägg ingen tid på människor som inte har något positivt att säga.
Jag är så imponerad, och sitter i den situationen du har gjort. Jag har mycket övervikt som jag hade behövt bli av med för att må bättre. Men jag är fast i det här tankarna att "jag får lika gärna acceptera min bullmage, den kommer aldrig bli platt". Men det gör den ju inte heller om jag inte försöker. Hur har du gjort? Tog du bort pasta, godis, läsk och liknande från din kost och började röra på dig mer? Jag tänkte att jag ska försöka ta bort sådant och istället äta t,ex quinoa och ha en dag i veckan som jag unnar mig vad jag vill. Är det något du gjort? Löptränar du flera dagar i veckan? Jag hade verkligen velat ha råd och tips på hur jag ska lyckas :)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se