sannaengstrom

Direktlänk till inlägg 31 juli 2014

Så gudomligt stolt

Av sanna engström - 31 juli 2014 21:12

Idag så genomförde jag min första mil ihop med min pt <3
Har sprungit milen flera ggr men aldrig ihop med henne , och det va så jäkla härligt . Hon peppar som tusan och hade med sig vätskeband så jag fick vatten för varje km.

Det gick trögt , det var mest uppför hela vägen och jag hade ont av min förhårdnad under foten + värk i höften - men jag stannade inte en enda gång . Och det va mitt mål .

Även första milen där jag sprungit utan musik och även pratat samtidigt med min pt under vägen ( hon pratade mest , jag grymtade fram nåt svar här och där haha ) men är en stor skillnad på att slippa höra sina andetag och ha takt till musik , än att inte ha det , men nu kan jag pricka av det på den mentala listan på saker jag velat genomföra <3

När vi kom fram till Rångedala så fick jag äntligen träffa hennes fina mamma , tyckte om henne på en gång <3 hon hade förberett istee och massa vatten . Drack nog minst en liter haha . Sen hade hon hängt fram handduk så jag fick duscha + att min pt / fina vän kom med trosor och shorts i present . <3 när jag hade duschat klart så stod det en bricka med massa melon , kvarg , päron och vindruvor och kaffe <3 herrrmingud vilket underbart bemötande , blev så varm i hela själen .

Så är riktigt nöjd med den här dagen , på lördag börjar jag jobba igen . Känns lite trist men ändå skönt att falla in i rutinerna , längtar mest till nattskiften för då får jag sova ut ( sover som bäst då ) hela semestern har jag vaknat kl 5 . Har inte spelat nån roll när jag lagt mig kvällen innan . 5 så vill agda 87 kissa . Och det måste hon ju få göra :)

Trevlig kväll till er alla <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sanna engström - 10 juni 2016 17:02

Välkomna att följa mig på nouw.com/sannaengstrom Hoppas vi ses där ...

Av sanna engström - 9 juni 2016 21:45

Jag håller på att byta portal till nouw så återkommer sen med min adress dit när allt är färdigt . Importerade denna bloggen dit så kan kan säga att jag har en hel del material att gå igenom haha . För jag vill ha en mer strukturerad blogg med underk...

Av sanna engström - 8 juni 2016 21:45

Jag kan inte riktigt minnas i vilket sammanhang jag hörde den här låten första gången, men när jag såg musikvideon så blev jag så blödig som bara just jag kan bli. Jag blev alldeles varm i hjärtat och tårarna rann, för jag tyckte den var så otroligt ...

.

Av sanna engström - 8 juni 2016 15:09

Ska iväg en sväng och umgås med patricia , dricka lite kaffe och tjöta lite . Härligt härligt . Har spenderat dagen åt att tvätta och kolla på film . Tog även tag i att rensa i rören i köket och det var inte lika illa som badrummet tack gode gud ;) ...

:)

Av sanna engström - 8 juni 2016 12:27


Tänkte bara visa lite gamla klipp jag hittade på datorn :)                måste bara visa detta klippet igen, en scen som fick mig att gråta. så jävla fin !      ...

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.

Följ bloggen

Följ sannaengstrom med Blogkeen
Följ sannaengstrom med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se