sannaengstrom

Alla inlägg under februari 2015

Av sanna engström - 17 februari 2015 15:55

Var hos min fina faster idag , Kerstin heter hon , så himla go är hon . Bjuder alltid på gott kaffe och hembakat och massa leenden och historier <3

Idag gick vi igenom massa gamla kort och åh vad det högg till av saknad till farmor , hon somnade in för några år sedan . Världens härligaste människa . Aldrig aldrig arg, alltid positiv och rolig .

Va så roligt ändå att se lite foton på farfar, han ser så cool ut <3

Om ni har era kvar i livet - hälsa på - prata - ställ frågor . Dom sitter på så mycket visdom , låt inte den somna in ihop med dom <3 nu har jag inga äldre kvar och det kan kännas så tomt ibland . Så krama om era om dom finns där . Det är så värt det , för det kommer en dag då möjligheten inte längre finns <3

Av sanna engström - 17 februari 2015 11:30

Kommer jag garanterat ha imorgon .
Jag och Patricia drog till gymmet och körde uppvärmning med löpning och rodd , sen fokuserade vi på armar och ben . Aj aj aj men Gud vad skönt . Gött att ha det gjort och så himla skönt att kunna visa min sjukgymnast att jag faktiskt har tränat betydligt mer än innan . Knät känns bättre , det ploppar till här och där men det går över fort . Är mest det friska benet som gör ont nu för tiden och som kan värka på olika ställen , har väl med belastning att göra , att jag har fel hållning eller något , men men . Ska ta upp det med henne när jag träffar henne så får vi se vad hon säger .

Nu är det dags att dra till Länghem och hänga med lurven ett tag .
Mysigt <3
Ps, smakade på den där nya kvargen idag med hasselnötsmak. Dog av glädje .
Så mättande var den men god ;)

Ha en fin vecka nu allihopa och va rädda om er puss och kram

Av sanna engström - 16 februari 2015 20:56

På denna kväll med god kvällsmat , tee och walking dead .

Av sanna engström - 16 februari 2015 16:16

Vilket fantastisk mellanmål, kom precis hem från en promenad där jag lyssnat på fredagspodden av Hannah och Amanda , underbar podd måste jag säga , så direkt efter duschen blev det en smoothie som jag gjorde på kvarg mjölk vaniljpulver och bär . Himmelskt gott <3

Ska träna med en polare imorgon på gymmet och sen direkt till länghem för häng med lurven , sen börja jobba onsdag fm igen :) jäklar vad fort denna ledigheten har gått , jag har fyllt den med träning promenader men mestadels walking dead , så otroligt bra serie , kan knappt tänka på något annat hahaha :) skulle slänga soporna imorses och det va mörkt och jag kikade bakom varje hörn och smög mig fram , vadå skadad haha ; )

Hoppas ni har en härlig vecka , puss och kram

Av sanna engström - 15 februari 2015 21:02

Filmen va helt ok faktiskt , bra skådespelare och tillräckligt pinsamma sexscener haha men det va ändå mindre sex än vad jag trodde att det skulle va , haha , nästa film ska jag inte glömma skämskudde , det är något speciellt med att se sex på bio med massa främlingar där alla håller andan och någon (läs jag ) skrattar nervöst haha .

Hörde att den manliga skådespelaren har fru och barn i verkligheten , undrar vad dom tyckte om filmen hahaha , hade nog aldrig tillåtit min sambo att va med i en sån , fast han måste ju ha tjänat rätt bra på den , så å andra sidan, ....... haha :)


Nu blir det lite walking dead sen Walk to bed, så skönt med ledighet <3

Av sanna engström - 15 februari 2015 17:31

Va å fika med Patricia och helt plötsligt sitter man på bion för att se den där gråa filmen haha :) ska bli spännande :)

Av sanna engström - 15 februari 2015 14:43

Shit alltså , vi har kommit till säsong 3 avsnitt 4 på walking dead , så otroligt grymt bra serie , men nu måste jag få lite luft så ska iväg till en polare :) ha en fin söndag allihopa och va rädda om dom ni bryr er om <3

Av sanna engström - 14 februari 2015 16:34

Igår blev det sammanlagt 13 avsnitt av walking dead så nu är jag ikapp så ikväll ska vi glo på det som fan haha :)

Dagen då ? Helt underbar . Vi tog oss till Alingsås och strosade omkring i flera timmar , sebbe köpte värmefilt till mig och en superfint skylt , skylten är en lite rolig historia för allt började med att jag bara sa "åh kolla vad fin denna va ? " han med skämtsam ton : men stämmer den verkligen in på oss ? Jag bara : men älskling då ! Han : ok jag köper den , kassörskan : det blir 185 kr tack HAHA HAHA HAHA Det kunde han allt få hahahaha :)

Skrattade som tusan gjorde vi iallafall , sen käkade vi på deli deli och sen gick vi runt och shoppade lite , hittade bla sebbes favoritolivolja ( med chili i såklart) och en med citron , superb <3 vi hittade en doftolja som man ska ha till tända ljus som luktade så oerhört gott så det har vi redan tänt här hemma , och sen köpte vi plastrulle för insyn till sebbes datarum, blev kanon :)

Ha en fin dag allihopa och krama någon ni tycker om <3

Presentation


välkomna hit. här händer allt och ingenting :)

Omröstning

Har vi träffats i verkligheten?
 ja
 nej

Fråga mig

31 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok, välkommen.


Ovido - Quiz & Flashcards